V Kamerunu zažgali 14 otrok. GROZA: v Intersparu crknila samodejna blagajna!

Novinarji poročajo o popolnem kaosu, slišita se jok in vpitje, na tleh trupla, blagajna pa še kar v okvari. Kje je mednarodna skupnost, do kdaj še?

Svet je danes zjutraj pretresla huda tragedija.

V Intersparu v Cityparku je crknila ena od samodejnih blagajn, kar je v ljudeh izzvalo jezo in bes.

Zakonca iz višjega srednjega sloja sta ravno želela plačati bio organsko motorno olje, ko je blagajna zablokirala.

Nato sta pričela kričati na prodajalko, ozmerjala sta jo z nepismeno Bosanko, zahtevala sta lastnika Interspara in opravičilo, saj ni fer, da se takšna tragedija zgodi prav njima, in da morata sedaj zložiti svoje produkte nazaj v voziček in oditi na drugo blagajno.

V duhu razredne solidarnosti so se njunemu boju za človekove pravice pridružili tudi drugi pripadniki višjega srednjega razreda, saj bi se lahko kaj hitro zgodilo, da bi bil na njunem mestu kdo od njih, še vedno pa so bili živi spomini na hude duševne travme, ki so jih doživeli ob odstranjevanju vinjete.

Iz Interspara so nam sporočili, da se je na koncu vendarle vse končalo srečno, prizadetemu paru pa so za preživete travme ponudili bon za brezplačni kakav in odejo.

V Kamerunu je vojska usmrtila 22 ljudi, od tega 14 otrok, devet med njimi je bilo mlajših od pet let – naj nekdo zavede v statistko, mi šibamo na novi gokart v BTC-ju.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*