V Ikei zadovoljni z obiskom, do aprila naj bi imelo 89 % Slovencev enak lupilec za krompir

Po domovih se še vedno najdejo raznoliki lupilci krompirja iz Jugoslavije, kjer so z izbiro produktov samo medli potrošnike. Do 2024 poenoteno tudi pohištvo v stanovanjih.

Dobra novica za vse ljubitelje prostega trga, svobode in potrošnikove pravice do izbire!

Iz Ikee, ki je pred dvema tednoma končno odprla svoja vrata tudi v Sloveniji, so sporočili, da je obisk odličen in da naj bi cilje poslovnega plana dosegli celo predčasno!

5-letni plan te korporacije predvideva, da bo imelo 89 odstotkov Slovencev do aprila poenotene lupilnike krompirja in odpirače konzerv, s čimer bodo iz slovenskih domov izginile še zadnje relikvije Jugoslavije.

V številnih slovenskih kuhinjah je namreč še vedno moč najti raznolike kuhinjske produkte iz bivše komunistične države, kar je v nasprotju s pravico do potrošnikove svobodne izbire.

“Komunizem je odplaval na smetišče zgodovine, zbudite se in povohajte sladki vonj svobode! Potrošniki imajo pravico izbrati kateri koli kuhinjski produkt, dokler ga kupijo v Ikei,” je povedal vodja Ikeine službe za stike s potrošniki, korporativni robot XZ-2500.

V Ikei so še povedali, da upajo, da bodo do leta 2024 vsa slovenska domovanja opremljena z enakim modernim pohištvom iz Ikee in da bo iz vseh slovenskih kuhinj dišalo po Ikeinih mesnih kroglicah in lososu.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*