V Evropo prihaja afriški zrak. Đorđ Soroš.

Skrijte žene in zaprite svoje hčere. Zrak bo Evropo dosegel v naslednjih dneh. Temeprature do 40 stopinj. Pogovor z meteorologom o razlogih za prihod zraka. Z drugega konca sveta: naša novinarka Marija Antoaneta je bila v Indiji, kjer v večih mestih zmanjkuje vode. Sprašuje se, zakaj ne pijejo Coca Cole?

V prihodnjih dneh bo Evropo dosegel vroč afriški zrak – gre za območje nizkega zračnega pritiska, v Španiji in Franciji bo digitalno živo srebro seglo tudi prek 40 stopinj.

Tovrstni vročinski valovi vsako leto zahtevajo kar nekaj življenj, zato smo se pogovorili z dežurnim meteorologom.

Đorđ Soroš

Meteorolog Janez Snežinka pravi, da si znanstveniki niso enotni, zakaj zrak prihaja k nam.

”Vemo, da zadaj stoji Đorđ Soroš, točnega vzroka pa žal ne poznamo. Imamo zgolj nekaj teorij.”

Po eni izmed teh teorij naj bi zrak v Evropo prihajal v sklopu Soroševega načrta, da nad belo Evropo izvede genocid. Vendar Snežinka opozarja: ”Gre zgolj za špekulacijo. Ker tu je potem še teorija, da Soroš k nam vlači zrak zaradi globalnega segrevanja. Pri teh stvareh moraš biti previden – brez trdnih dokazov težko postavljaš trditve.”

Za kako kompleksno tematiko gre, dokazuje dejstvo, da naj bi bil Soroš vpleten v zaroto z reptiljanskimi nezemljani.

Snežinka: ”Tako je, glede tega so dokazi trdni. Đorđ Soroš ima v svojem imenu štiri črke. Četrti planet od Sonce je Mars. Mars je rdeče barve. Kdo je rdeče barve? Bakrenoglavi gad. Kdo živi na Marsu? Marsovci. Check mate.”

Zanimivo in to ste prvič izvedeli na norikravi: afriški zrak prihaja v Evropo bodisi zato, ker želi 90-letni Američan nad Evropo izvesti genocid, bodisi zato, ker bo v bližnji prihodnosti prišlo do interdimenzionalne vojne.

Ljudem lahko na tem mestu samo svetujemo, naj ostanejo v senci, založijo svojo shrambo in očistijo dvocevko.

George Soroš

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*