V Darsu se je pokvarila klima, direktor odpeljan v bolnišnico

V poslovni stavbi Darsa se je v direktorjevi pisarni pokvarila klima. Temperatura dosegla nečloveških 28 stopinj Celzija. Zakaj država ne zaščiti upravnih odborov?

Nov dan, nova delovna nesreča. Tokrat poročamo o hudi zlorabi delavca na sedežu Darsa.

Kot so nam povedali s policije, se je v pisarni direktorja Tomaža Vidica pokvarila klima. Temperatura se je nato dvignila na neverjetnih 28 stopinj Celzija, zato so morali g. Vidica odpeljati v bolnišnico. S helikopterjem.

Vidicu se je namreč izpod čela začela izločati prozorna tekočina, ki jo je videl prvič v življenju. Kot je povedalo zdravniško osebje, je šlo za t.i. pot, ki ga telo izloča ob fizični aktivnosti ali vročini.

Cestni delavci pretreseni

Cestni delavci Darsa so bili ob novici pretreseni, nato pa so se vrnili na delo. K sreči so, za razliko od upravnih odborov, revni fizični delavci v teh dneh imuni na vročino.

Na norikravi pa se sprašujemo, kaj bo država naredila za zaščito višje kaste uradnikov? Prejšnji mesec smo namreč poročali o brutalni nesreči v jeklarni Acroni, kjer si je eden od fikusov iz uprave skoraj odrezal prst, ko je menjal sponke v spenjaču.

Kdaj bo dovolj? Koliko krvi bo še prelite?

Revni delavci so na temperature imuni. Tako da naj vas v teh dneh ne skrbi za cestarje. Resno. Ni potrebe.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*