V budimpeškem ZOO aretirali homoseksualna pingvina!

Pingo in Pango sta se pred skupino otrok držala za roke in s tem ilegalno promovirala LGTB ideologijo. Orban sklical izredno sejo vlade, petkova orgija članov Fidesza odpade.

Včeraj so v živalskem vrtu v Budimpešti aretirali dva moška pingvina, ki sta okuževala otroke z LGBT propagando in sejala razdor v narod.

Po podatkih madžarske moralne policije sta se cesarska pingvina Pingo in Pango pred otroki držala za roke in se objela, s čimer sta kršila madžarski zakon o prepovedi promocije LGTB ideologije, več členov savdske različice šarije ter španske inkvizicije in razglas kalifa Abu Bakrja al-Bagdadija o splošni etiki in morali.

Pingvina so privedli pred preiskovalnega sodnika, ki bo preveril, če sta delovala sama, ali je v ZOO Budimpešta na delu večja kriminalna združba živali, ki širi ljubezen.

Jozsef Szajer, vodja madžarske moralne policije, je ob aretaciji povedal: ”Šokirani smo! Pingvina sta vsako nedeljo hodila k maši, imela sta ženi in otroke, ob praznikih sta vestno izobešala madžarsko zastavo! Na skrivaj pa sta živela homoseksualno življenje! Bruham!”

Madžarski državni vrh je zaradi dogodkov v živalskem vrhu za danes sklical izredni sestanek, premier Viktor Orban je zato tradicionalno petkovo orgijo članov stranke Fidesz prestavil na soboto.

Komentarji: 2 "V budimpeškem ZOO aretirali homoseksualna pingvina!"

  1. Ob tej novici sem zgrožen!
    Ob napovedanem ohlajanju zemlje nam grozi invazija homoseksualnih pingvinov tudi k nam!!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*