V arktičnem krogu 30 stopinj, IMF zahteva takojšnjo ukinitev minimalne plače

Bogovi prostega trga so jezni, zaradi preobilne države segrevajo naš planet. Pomirimo jih lahko samo z 12-urnim delavnikom in ukinitvijo porodniške.

Zaskrbljujoče novice s skrajnega severa našega planeta.

Arktično regijo je zopet zajel vročinski val – na severu Sibirije, znotraj arktičnega kroga, so v teh dneh izmerili kar 27 stopinj!

Mednarodni monetarni sklad (IMF) je zato nemudoma izdal opozorilo vsem državam sveta, da nam zmanjkuje časa za učinkovit boj proti podnebnim spremembam.

V izjavi za javnost so zapisali: ”Človeška civilizacija je na pragu izumrtja, saj smo s socialo, okoljsko zakonodajo in ostalo socialistično navlako razjezili bogove prostega trga. Nad nas pošiljajo hurikane, topijo led in ugonobljajo naš pridelek s točo in sušo. Če jih ne pomirimo takoj, smo pogubljeni.”

IMF je zato javnosti predstavil načrt za boj proti podnebnim spremembam, s katerim bo človeštvo preživelo do leta 2076, če ne še kakšno leto dlje.

Strategija predvideva takojšnjo ukinitev minimalne plače, lažje odpuščanje delavcev, ukinitev plačane bolniške in porodniške, prenos kapitala iz žepov davkoplačevalcev v izbrana zasebna podjetja in privatizacijo 50-ih odstotkov zraka.

”S podnebnimi spremembami se lahko bori samo anoreksična država, ki ni sposobna izdelati niti usrane zaščitne maske. Če bodo prostotržni bogovi videli, da se trudimo, se nas bodo usmilili,” so še zapisali v IMF-ju.

Znanstveniki Nase so podprli načrt monetarnega sklada, njihovi znanstveniki so namreč izračunali, da bodo po letu 2076 svet zavzele žuželke in delfini, ki bodo s smiselnimi ukrepi ponovno vrnili planet v normalno stanje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*