Uvodno etapo Dirke po Franciji dobili pogodbeni partnerji Wolta!

Woltovci deklasirali konkurenco, po etapi navijačem dostavili še 35 naročil! V primeru končne zmage jim Wolt obljublja plačano malico in plačan dopust!

Na uvodni etapi Toura brez presenečenj, saj so favoriti iz ekipe Wolt po pričakovanjih pometli s konkurenco.

Sinjemodri vlak je kmalu po startu pričel narekovati ubijalski tempo, ki so ga lahko držali le kolesarji, ki nimajo plačanega dopusta, bolniške, malice itd.

Zmagovalec etape Marko je v cilju povedal: ”Za nami so kvalitetne priprave, ki smo jih oddelali v vseh večjih evropskih mestih. V času priprav smo v snegu, dežju in smogu na dan dostavili po 50 naročil, če je bilo potrebno odplačati kazen za malcanje na javnem mestu v času korone, pa smo kakšen dan naredili tudi po 70 in več naročil. Se vidimo v Parizu!”

Manj dobre volje je bilo med ostalimi ekipami.

Lanskoletni zmagovalec Toura, monaški kolesar Tadei Pogachar, ki brani barve UAE Team Emirates, je namignil, da razmišlja peloton celo o pritožbi na Mednarodno kolesarsko zvezo.

”Woltovci kolesarijo za preživetje, zato se nam ne zdi fer, da lahko tekmujejo z nami. Kolesarjenje za plačilo najemnine, hrane in telefona ima na človeško telo veliko večji učinek od EPO-ja in kortizona, zaradi česar so iz kolesarstva nagnali Armstronga,” je povedal mladi Monačan.

Kakorkoli že, današnja 183 km etapa od Perros-Guireca do Mur-de-Bretagne bo zopet pisana na kožo partnerjem Wolta, saj se ob trasi nahaja več restavracij s hitro prehrano, ki bodo z naročili dostave še dodatne motivirale sinjemodre dirkače.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*