UPS: Tonin namesto mask naročil tablete za povečanje penisa

Nesporazum med nigerijskim princem in vlado. Proizvajalec obljublja 2 do 4 cm daljši penis po tednu dni uporabe. Tablete bodo razdelili samozaposlenim, da se bodo lahko jeb***.

Nov zasuk v zgodbi o dobavi zaščitnih mask.

Kot kaže, je prišlo do šuma v komunikaciji med nigerijskimi dobavitelji in vlado.

Včeraj smo poročali, da je nigerijski princ Jones Dimka vladi obljubil pošiljko mask, vendar je še prej potreboval nakazilo treh milijard evrov, saj je v Nigeriji prišlo do državnega udara.

Sedaj pa se je izkazalo, da je princ vladi poslal tablete za povečanje penisa.

Obrambni minister Matej Tonin je za naš radio pojasnil: ”V nigerijskem jeziku sta besedi za zaščitne maske in tablete za povečanje penisa zelo podobni, zato se je princ zmotil. Vendar brez skrbi, nismo izgubili nobenega denarja, saj bo princ tiste tri milijarde evrov v ponedeljek nakazal nazaj na naš račun.”

Tablete Man Size 3000 XXL, ki obljubljajo od dva do štiri centimetrov večji penis po samo tednu dni uporabe in tudi večji obseg ter bolj čvrsta moda, bo vlada tako razdelila samozaposlenim.

Gre za del paketa pomoči espejevcem, prve ukrepe za pomoč samozaposlenim je vlada sprejela že v začetku tedna, ko so dvignili omejitev nabranega regrata na dva kilograma.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*