Upravni odbor Salonita sporočil NORO novico: azbest in benzen čistita pljuča!

Pomagata tudi pri bolečinah v sklepih in težavah s prostato. V Anhovem odpirajo gorsko zdravilišče za pljučne bolnike, azbest lahko kupite tudi v plastenkah!

Iz upravnega odbora Salonita Anhovo so sporočili, da so njihovi menedžerji prišli do neverjetnega odkritja: azbest in benzen pomagata pri regeneraciji pljuč!

Do odkritja so prišli na včerajšnji seji, ko so premetavali številke, analizirali grafe in delali drugo menedžersko delo, ki ga navadni ljudje ne razumemo.

”Naše raziskave so potrdile, kar smo sumili že dolgo: osebe, ki so redno vdihovale hlape benzena in azbestna vlakna, so imele kristalno čista pljuča. Pljuča so bila tako čista, da se jih s prostim očesom sploh ni videlo,” so sporočile gazele.

S tem so v menedžmentu anhovske sežigalnice odpadkov na laž postavili dolgoletno propagando znanstvenikov in zdravnikov, ki so javnosti lagali, da je Fe7Si8O22(OH)2 zdravju škodljiv.

Prebivalci Anhovega so nad odkritjem menedžerjev navdušeni, pojavljajo se že pobude za izvoz azbesta in benzena po vsej Sloveniji, da bodo tudi ostali državljani uživali dobrobit tega eliksirja življenja in ne bodo samo posedali v domačih kavčih in se brigali za svojo rit.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*