Upravi Cimosa uspel spektakularni pobeg pred 200 delavci!

Upravo so rešile subvencije, ki so ji na zadnjem klancu dale svežih moči. Slovenci danes množično v Maribor: bo ekipi delavcev na kronometru uspelo pravočasno ujeti rok za plačilo obroka kredita?

Prava drama na dirki po dostojanstvu delavcev!

Uprava Cimosa je na včerajšnji kraljevski etapi spektakularno pobegnila pred glavnino delavcev in na Kajmanske otoke prispela s kar dvominutno prednostjo!

Etapo je odločil vzpon na znameniti klanec Socialna piramida, na katerega je upravni odbor ekipe Cimos dobesedno poletel – s privatnim letalom!

Glavnina, sestavljena iz 200 delavcev, je obtičala ob vznožju klanca 6. kategorije, saj je bilo breme stroškov s hrano, vrtcem in kreditom, ki so si jih nabrali v prejšnji etapi, preveliko.

Predsednik uprave ekipe Cimos, korporativni robot X-2500: ”Pred zadnjim vzponom so bile noge težke, nato pa smo prejeli subvencijo in z letalom poleteli na vrh klanca. Naš trud in naša sposobnost sta se torej obrestovala.”

Ekipa delavcev je bila po polomiji na kraljevski etapi razumljivo slabe volje, danes bodo na kronometru tekmovali s štoparico, ki bo odštevala sekunde do plačila naslednjega obroka kredita.

Pri tem bodo imeli ogromno spodbude s strani navijačev, saj se Slovenci z avtodomi in letali množično zgrinjajo v Maribor, kjer bodo navijali za vseh 200 delavcev, ki se bodo danes podali na ceste.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*