UPORNIŠKE cene v spletni trgovini Norekrave, vse mora it!

Slikica dvignjene pesti za na Twitter (2 €), iPhone ovitek z rdečo zvezdo (25 €). Zakaj bi se borili za brezdomce, če lahko okrasite vikend v Portorožu z original Warholovim posterjem ”Che Guevara” (1.200 €)?

Današnji dan boja proti okupatorju spletna trgovina Norekrava v sodelovanju z Mastercardom praznuje z neverjetnimi popusti!

Se želite v duhu vaših prednikov boriti za malega človeka, vendar pa med službo, Netflixovimi serijami in fitnesom ne najdete časa za udeležbo na občinski seji, kjer skorumpirani svetniki odločajo o (ne)izgradnji zavetišča za brezdomce?

Brez panike, imidž revolucionarnega upornika ni bil še nikoli tako poceni!

Zakaj bi zabijali čas med občinskimi uradniki, če lahko za 3,99 € kupite osvežilec zraka za v avto v obliki rdeče zvezde in tako vonj revolucije ponesete poširem in počez!

Ste siti vašega šefa, ki s proizvodnimi delavci ravna slabše kot z živino?

Ne izgubljajte časa z organiziranjem sindikata, raje se odločite za 7-dnevni obisk pristne Kube za samo 990 € (all-inclusive, 5 zvezdic, slikanje z lokalcem za Facebook všteto v ceno)!

To pa še ni vse: v naši spletni trgovini najdete tudi torbo za golf palice z motivom Che Guevare, plastično pokrivalo za bazen z motivom Nelsona Mandele, sedežne prevleke za Teslo Model X s sloganom ”Podjetja delavcem!” in še mnogo več.

Ob nakupu z Mastercardom dobite še 10 % dodatnega popusta!

Komentarji: 2 "UPORNIŠKE cene v spletni trgovini Norekrave, vse mora it!"

  1. Saint Pepsi | 27/04/2020 ob 14:42 | Odgovori

    Kdo je uradni obraz narodnega upora proti Milki iz Poljske?

    • Po naših podatkih so so združili z Gibanjem za avstrijsko Nutello, samo so se sedajle raztepli po vikendih, tako da bodo aktivnosti nadaljevali jeseni …

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*