Umrl je Ivan Oman, glas razuma v slovenski politiki. Marjan Podobnik: Omana so umorili hrvaški volkovi!

Slovenija,Ljubljana, 19.01.2015, 19.01.2015 Ivan oman portret Foto :Borut Zivulovic/ BOBO

Danes je umrl Ivan Oman, eden od osamosvojiteljev Slovenije in ustanovitelj stranke SLS. SLS je danes zrela stranka, ki s smotrnimi in logičnimi predlogi vnaša treznost v slovenski politični prostor.

V 90. letu starosti je umrl Ivan Oman, ena od ključnih oseb na slovenskem političnem travniku v času osamosvojitve, oče stranke SLS in tast Marjana Podobnika, ki je simboliziral pogum Slovencev in željo marsikaterega starša, da bi njihov otrok postal homoseksualec.

Pomagal je ustanoviti Slovensko kmečko zvezo, prvo demokratično stranko v zgodovini Slovencev, in predhodnico SLS, ki je črpala iz stoletne tradicije stoičnega in premišljenega slovenskega kmeta in njegove navezanosti na domačo grudo.

Obenem je vedno govoril trezno in premišljeno, kar je še danes zaščitni znak slovenskih politikov, predvsem na tviterju.

Stranko SLS je nato predal svojemu zetu Marjanu, sam pa se je umaknil v osamo in občasno javnost spomnil, da s stranko SLS nima nič več. Absolutno nič.

SLS – glas razuma v morju norcev

Medtem ko so se politiki ostalih strank valjali po tleh s hrvaško policijo, izkoriščali ubogega Joška Jorasa za nabiranje političnega gnoja in debilne medije v državi prepričali, da se že mesec dni ukvarjajo z volkovi in medvedi, so v SLS ohranjali trezno glavo.

Pod poveljstvom kapitana Marjana Podobnika v SLS opozarjajo na podnebne spremembe, ki bodo uničile slovensko kmetijstvo, na propadanje slovenskih kmetij, na revščino, ki vlada na podeželju, na probleme alkoholizma in samomorov, ki so vezani na revščino.

Obenem pa opozarjajo tudi na dejstvo, da naj bi Ivana Omana umorili imigrantski volkovi oblečeni v majice z motivom Che Guevare, ki so k nam prišli s Hrvaške, kar je izjemen dosežek s področja odnosov z javnostmi, saj so v eni besedni zvezi uspeli združiti vse strahove in tegobe Slovencev, obenem pa se s tem poklanjajo treznosti, ki jo je izkazoval Oman.

Ivan Oman naj počiva v miru.

V lovski družini Čušperk pa čakamo na 500 evrov – Marjane, gdje su pare??!!

Komentirajte! Je prihodnost Slovenije s strankami logike in razuma alla SLS svetla, ali potrebujemo več populizma, velikih besed, medvedov, leopardov, dvometrskih imigrantov iz Nigerije, ki so prišli po naše otroke?

Za razliko od tujine, kjer so politiki narcisoidni manijaki, v slovenskem političnem prostoru vladajo trezne glave.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*