Udeleženci belgijskega Big Brotherja šele danes izvedeli za korono!

V hiši še trije kandidati za končno zmago: EU, ECB in IMF. Novica o virusu jih je popolnoma presenetila, po hiši tečejo kot kure brez glave.

Saj ni res, pa je!

V Belgiji že dva meseca snemajo resničnostni šov Big Brother, tekmovalci pa so šele danes izvedeli za epidemijo koronavirusa!

V hiši so še tri tekmovalke, ki se potegujejo za končno nagrado 10.000 evrov: Christine Lagarde iz Evropske centralne banke, Ursula von der Leyen iz EU-ja ter Kristalina Georgieva iz Mednarodnega monetarnega sklada.

Producent tega priljubljenega šova je medijem povedal: ”Družinski člani so nas prosili, naj jim vendarle povemo, kaj se dogaja zunaj, saj v teh težkih časih nujno potrebujejo njihovo pomoč oz. njihovo vodstvo, ki bi povezalo družine skupaj. Kljub temu imam občutek, da tekmovalke niso ravno dojele, za kako veliko krizo gre.”

Vodilni so tako želeli prekiniti s snemanjem Big Brotherja, vendar pa so jih tekmovalke prosile, naj jih še za nekaj časa zaklenejo v izolacijo resničnostnega šova.

Na drugi strani so njihove družine vsak dan bolj nervozne.

Hči Ursule von der Leyen Italia je tako javno povedala, da se odpoveduje svoji materi, saj je pol družine zbolelo za koronavirusom, mati pa sedi na kavču s pivom v roki in gleda v zrak.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*