Turistični kolhoz: bodo ”beli ovratniki” po novem zaprti v hotelih?

Počivalšek (zapor. št. 2344571): “Želimo, da postane Slovenija top turistična destinacija za gospodarske kriminalce in skorumpirane politike!”

Vlada je javnosti končno razgrnila svoje načrte glede turističnega kolhoza, ki ga ustanavlja minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek (zapor. št. 2344571).

Ker v slovenskih zaporih kronično primanjkuje prostora, bodo t.i. beli ovratniki v bodoče kazen prestajali v hotelih na slovenski Obali.

2344571 je za naš radio povedal: ”S to potezo bomo rešili problem prenatrpanih in ogabnih zaporov ter obenem postavili Slovenijo na vrh zemljevida najbolj atraktivnih lokacij za gospodarske kriminalce, skorupmirane državne uradnike in njihove sorodnike.”

Po naših informacijah naj bi bili tako najhujši gospodarski kriminalci in najbolj skorumpirani politiki po novem nastanjeni v Kempinskem, ki je s stališča zagotavljanja preprečevanja pobegov najprimernejši hotel za to vrsto kriminalcev.

Kriminalci nižjega ranga pa bodo nastanjeni v drugih hotelih, vse tja do Kampa Lucija, kjer bodo pod milim nebom in privezani za drevo kazen prestajali brezdomci, ki so bili v času korone na ulici kljub policijski uri.

Eden od razlogov za izbiro Obale za nove zapore pa je tudi premajhno parkirišče za jahte v zaporu na Dobu.

Načrt ministra 2344571 ima podporo vseh političnih strank, Gospodarske zbornice Slovenije in Vatikana, prve zapornike pa bodo premestili v Portorož maja oz. ko se vrnejo s smučanja v Švici.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*