Tuji mediji PRESUNJENI nad včerajšnjim mitingom v podporo Premieru!

V sovjetski Pravdi in kitajskem Ljudskem dnevniku danes ogromen poster našega Premiera, celo kapitalistični BBC Premiera razglasil za najbolj priljubljenega voditelja na svetu!

V medijih po vsem svetu danes odmeva včerajšnji kolesarski miting, s katerim so državljani Ljudske republike Slovenije izrazili svojo podporo Premieru!

Naslovnico sovjetske Pravde tako krasi Premierov portret in ogromen naslov ”Ljubljeni vodja”, celotna izdaja pa je posvečena napredku, ki ga je v ljubečem objemu Premiera doživela Slovenija – od trikrat povečane proizvodnje traktorjev in kombajnov do izkoreninjenja korupcije.

Kitajski Ljudski dnevnik je objavil 30 strani dolgo reportažo z mitinga, neodvisno so ocenili, da se je včeraj v Ljubljani zbralo vsaj pol milijona ljudi, pri čemer pa zaradi izrednih razmer v Slovenijo niso mogli priti Premierovi podporniki iz naših bratskih republik.

Kubanski osrednji časnik Trabajador je naslovnico okrasil z znamenitim grafitom našega Premiera, ki krasi eno od stavb v Havani, predsednik Castro pa se mu je v 76 strani dolgem pismu zahvalil, ker je eden od najtrdnejših stebrov Revolucije.

Za konec poglejmo še za železno zaveso.

Celo britanski BBC, ideološko trobilo kapitalistov, ni mogel ignorirati včerajšnjega shoda.

Premiera so razglasili za najbolj priljubljenega politika na svetu, obenem pa so še zapisali, daje bilo Britancem v čast, da je Premier letos z družino smučal v Veliki Britaniji, kar lahko tudi dokažejo s slikovnim in video materialom.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*