Tudi letos velika DOBRODELNA akcija Norekrave: revnim otrokom pošiljamo morje!

Slikajte se na peščeni plaži s piña colado, pošljite nam fotko prek Twitterja, mi pa jo bomo delili z revnimi otroki in jim tako polepšali počitnice! Revni otroci imajo pravico videti vaš six-pack!

Šolske počitnice so pred vrati, pred vrati družbe pa so ostali številni otroci.

Norakrava zato tudi letos organizira tradicionalno pošiljanje morja otrokom, ki živijo v revščini – zakaj bi pošiljali otroke na morje, in s tem trošili javna sredstva, če lahko morje pošljemo otrokom, javna sredstva pa porabimo za nakup oklepnikov, s katerimi bomo kasneje izvedli desant na revščino?

Bralce zato pozivamo, da se slikate na čim bolj atraktivnih lokacijah, fotografije pošljite na naš Twitter naslov @norakrava, mi pa jih bomo v sodelovanju z Društvom prijateljev mladine po navadni pošti poslali socialno ogroženim otrokom.

V današnjem svetu, polnem egocentričnih manijakov, pogosto pozabimo, da nekateri otroci nimajo dostopa do Instagrama, zaradi česar so prikrajšani za čudovite fotografije naše plažne vile.

Počitnice na Bahamih vas stanejo 3.000 evrov na osebo, nasmeh lačnega otroka ob pogledu na vašo popolno postavo in turkizno morje, pa je neprecenljiv!

Komentarji: 2 "Tudi letos velika DOBRODELNA akcija Norekrave: revnim otrokom pošiljamo morje!"

  1. Saint Pepsi | 26/06/2020 ob 11:12 | Odgovori

    Če daš otroku štruco kruha, bo sit do kosila, če ga naučiš kopat manganovo rudo, bo preskrbljen do smrti pri enaindvajsetih.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*