Tudi Bog sovraži golf: na turnirju strela udarila v drevo, poškodovanih šest ljudi

Bog je slabo meril in ponesreči zadel drevo. Golf in polo še vedno premočno vodita na lestvici najbolj idiotskih športov.

Bog je včeraj s strelo napadel turnir golfa v ameriški Atlanti, saj ne more razumeti, kako lahko dejavnost, kjer en idiot tepe žogico, zavzame površino za nekaj sto košarkarskih igrišč, ljudje pa to mirno gledajo.

Za lokalni časopis je Bog povedal: ”Naj takoj razjasnimo nekaj: golf ni šport. Šah, kartanje in grabljenje listja bodo prej šport kot golf. In to, da je bil golf prej na olimpijskih igrah kot športno plezanje, že samo po sebi dokazuje, da so ljudje idioti, bogati ljudje pa idioti ekstra klase.”

Čeprav Bog ponavadi meri zelo dobro (samo poglejte število mrtvih otrok v Jemnu), pa je tokrat ciljal nekoliko levo, zato so bili k sreči klovni s palicami samo ranjeni.

Na žalost pa je bilo v napadu poškodovano drevo, ki je precej bolj koristno od igralcev golfa.

Bog je še sporočil, da z golfom še zdaleč ni opravil, na olimpijskih igrah v Tokiu načrtuje napad z levkemijo, ki ga ponavadi prihrani za majhne otroke, ki jih sovraži celo bolj kot igralce pola.

Se strinjate z Bogom? Tudi vi upate, da bo konj igralca pola vrgel s hrbta, mu vzel palico in ga z njo pretepel? Napišite svoje razmišljanje v komentarjih – registracija ni potrebna.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*