Tsunami popolnoma UNIČIL Slovenijo: zaenkrat 86 mrtvih!

Borut Pahor in Jan Plestenjak skupaj na TV-ju, tsunami samovšečnosti in bebavosti zaenkrat zahteval 86 življenj, mrtvih bo še precej več.

Slovenija se je zbudila v tragično jutro.

Včeraj ponoči je v našo državo udaril več kot 30-metrski tsunami, ki je zaenkrat vzel življenja 86-ih ljudi, po podatkih reševalnih služb pa bo mrtvih še precej več.

Tsunami je sprožil predsednik Slovenije Borut Pahor, ki je na svojem Instagram profilu objavil sliko iz oddaje Svet na Kanalu A, kjer sta z Janom Plestenjakom skupaj nastopila 2. januarja.

Geologi z Instituta za polpreteklo zgodovino so povedali, da je Pahor z objavo slike povzročil trebušne krče, diarejo in bruhanje v tektonskih ploščah, posledica tektonskega delovanja pa je potresni val: ”Zemljina skorja lahko zdrži samo določeno mero idiotizma in masturbiranja pred ogledalom, nato pa se psihično zlomi. In to se je tudi zgodilo.”

Civilna zaščita je nemudoma prevzela nadzor nad Pahorjevim Instagramom, med strokovnjaki pa se pojavlja bojazen, da bo slovenski predsednik odprl Youtube kanal z nasveti za ličenje, kar bi po vsej verjetnosti končalo življenje na Zemlji.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*