Trump ostaja na čelu Gibanja neuravnovešenih!

Po odštetju polovice glasovnic je voditelj Gibanja neuravnovešenih prepričljivo dobil volitve. Premier mu je za uspeh čestital kot prvi na svetu, gre za veliko zunanjepolitično zmago naše države!

Gibanje neuravnovešenih ima novega starega voditelja!

Ameriški oligarhi so na volitvah ljudem ponudili izbiro med Donaldom Trumpom in Joejem Bidnom, ljudstvo pa je brez oklevanja stopilo na stran dosedanjega vodje.

Po seštetju vseh glasovnic je sicer kazalo drugače, vendar pa se je po odštetju polovice glasov volja ljudstva jasno izkristalizirala.

Strokovnjaki so si enotni v mnenju, da je Trumpu zmago prineslo njegovo proletarsko poreklo in nasprotovanje imigracijam, saj je njegov pra pradedek iz Nemčije imigriral v ZDA, kjer je s krampom in lopato ustvaril bogastvo v času zlate mrzlice, s čimer je poskrbel, da njegovi potomci še stoletja po njegovi smrti niso videli ne krampa ne lopate.

Trumpu je za zmago kot prvi na svetu čestital naš Premier, zaradi česar si naša država obeta odlične odnose z ZDA, Premier pa visok položaj v Gibanju neuravnovešenih.

Med zahodnimi silami je bilo zaradi nove zmage naše države na zunanjepolitičnem parketu začutiti ljubosumje in nevoščljivost.

Premier bo evropske zaveznike poizkušal pomiriti z oddajo Luke Koper severnokorejski mornarici, ki bo v Kopru gostila svojo floto nuklearnih podmornic iz 60-ih let prejšnjega stoletja.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*