Trump Brazilcem pošilja pomoč pri gašenju goreče Amazonije: napalm in termonuklearno orožje

Bolsonaro pomoč sprejel, bombniki B-52 že v zraku. Trump dobil navdih pri svetovalcu za znanost Wileju E. Kojotu in britanskemu fiziku Buggsu Bunnyju.

Potem, ko je brazilski predsednik Jair Bolsonaro zavrnil denarno pomoč skupine G7 za boj s požari v Amazoniji, je danes sprejel strateški načrt ZDA, ki so ga pripravili predsednik Trump in njegova svetovalna ekipa za znanost.

Načrt predvideva napad požara s termonuklearnimi bombami B83 in napalmom, gre za t.i. taktiko shock and awe, kjer sovražnika zasuješ z enormnimi količinami municije, zaradi česar se njegova obramba v trenutku sesuje.

Trump: gozd bo osvobojen v nekaj urah

Po neuradnih podatkih naj bi letala B-52, ki nosijo termonuklearno orožje, že bila v zraku, Brazilijo bodo dosegla v naslednjih urah, kar bodo čutili prebivalci celotne Zemlje.

Trump je za medije povedal: ”Amazonski pragozd ima veliko dreves in rastlin. Veliko, ogromno. Ste videli Bolsonarovo ženo? Lepotica, ni kaj, lepotica. Nekateri predsedniki imajo za žene babice, midva z Bolsonarom pa lepotice.”

Znanstveniki predvidevajo, da bo Trumpov načrt deloval, obenem pa se nam tudi ni več potrebno bati globalnega segrevanja, saj bo nastopila nuklearna zima.

Svet je v dobrih rokah, objemite svoje najbližje in pojdite na zrak, danes zadnjič vidite Sonce.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*