Troha in njegovi aktivisti napadli Petrolovo cisterno

Tovornjak napadli z lokostreli in kljukami, vozniku Maksu za las uspelo pobegniti. So šepeti o plemenski skupnosti na severu Slovenije, kjer vlada sprejema odloke za 3 mesece vnaprej, resnični?

Danes ob 5. uri zjutraj je na gorenjski avtocesti prišlo do napada na Petrolov tovornjak.

Tolpa cestnih razbojnikov pod vodstvom Ladislava Trohe je želela ukrasti cisterno polno goriva, pri tem so uporabili lokostrele in vrvi s kljukami, vendar pa jim je šofer kamiona Maks s prisebnostjo in odrezano dvocevko poizkus cestnega piratstva preprečil.

Poizkus kraje goriva naj bi bil povezan z nedavno odločitvijo vlade, v skladu s katero lahko od danes naprej bencinske črpalke uporabljajo samo tisti, ki izpolnjujejo pogoje PCT.

Po neuspeli akciji so se Troha in njegova tolpa odpravili proti Primorski, policija je zato dodatno zastražila velike rezervoarje goriva v luki Koper.

Medtem pa se v javnosti pojavljajo govorice o plemenski skupnosti, ki naj bi se nahajala v visokogorjih na severu naše države.

Člani te skupnosti naj ne bi bili vase zagledani sociopati brez kančka empatije, prav tako pa naj bi skupnost vodil poglavar, ki je že spomladi zaukazal organizirano obvezno cepljenje, s čimer je preprečil padec civilizacije.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*