Trije goli Premiera na partijski tekmi, čestital mu je celo Cristiano Ronaldo!

Ronaldo navdušen nad virtuoznostjo Premiera, opozoril pa je tudi na delovanje tranzicijske levice v nogometu, ki Premieru onemogoča vpoklic v reprezentanco.

V soboto je na osrednjem stadionu v Vojniku potekala nogometna tekma med centralnim komitejem partije in lokalnim partijskim odborom Vojnik, bolj kot končni rezultat pa v javnosti odmeva neverjetna predstava našega Premiera, ki je z enim strelom na gol dosegel hat-trick!

Izjemen športni dosežek so svetovni mediji hitro raznesli po vsem svetu, oglasil pa se je celo (domnevno) najboljši nogometaš na svetu, Cristiano Ronaldo!

V tvitu je zapisal, da je Premier že od nekdaj njegov idol in da ima vprašanje ”Maradona ali Pelé?” zanj samo en odgovor – Premier!

Poznavalci nogometa in tudi laiki pa so se ob Premierovi bravurozni predstavi vprašali logično vprašanje, na katerega je opozoril tudi Ronaldo: zakaj Premier ne igra v slovenski reprezentanci?

Po mnenju portugalskega zvezdnika sta razloga za to tranzicijska levica in Murgle, ki, tako Ronaldo, prek svoje lutke Aleksandra Čeferina Premieru onemogočata vpoklic v reprezentanco.

Vse oči bodo torej uprte na Matjaža Keka in prihajajočo tekmo z Malto.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*