Triglav postaja deponija gradbenih odpadkov!

Na Triglavu odpira vrata deponija gradbenega materiala. Z azbestozo ubijamo dve muhi na en mah: pomagamo podjetjem in turizmu. V pohodno torbo odslej tudi Geigerjev števec. Kako se v slovenščini sklanja poliklorinirani dibenzo-p-dioksin?

Podjetja za predelavo odpadkov imajo počasi dovolj stroškov s podtikanjem požarov. Premieru Šarcu so zato poslali predlog, po katerem bi Triglav postal deponija ”gradbenega” materiala.

Načrt je dober za vse

Po načrtu podjetnikov bi država s helikopterji slovenske vojske Triglav zasuvala z odpadki.

Podjetja za predelavo odpadkov in piromanijo tako ne bi več delala s smetmi, država pa bi jim mesečno nakazovala rento, ker nesreča nikoli ne počiva.

Saj veste, škoda bi bila, če se na Krasu polije 1500 l cisterna bencina …

Tegobe podjetnikov nam je predstavil Jože Pijavka, direktor podjetja Termit, ki se ukvarja z zakopavanjem visokoradioaktivnega materiala v blokovskih naseljih.

”Direktor Kemisa bi kmalu izgubil življenje, ko je s kantico bencina poizkušal pogasiti požar v skladišču, mislil je namreč, da gre za vodo. Direktor Fragmata je po nesreči v lužo bencina odvrgel cigaret in skoraj umrl. Kako dolgo bo država še stala križem rok, medtem ko direktorji žrtvujemo svoje zdravje za požige, mislim reciklažo? Bodo starši odgovarjali, če bodo kamjonu odpovedale zavore in bom na šolo stresel kamjon kadmija? Jaz ne bom.”

V vladi so predlogu podjetnikov naklonjeni, tako da je prva pošiljka bioloških odpadkov (azbest in nikelj) že dosegla Triglav, ki trenutno meri 3.022 m.

Planinska zveza: v gore pripravljeni

Lep pozdrav s Triglava!

Turistične organizacije so nad novo pridobitvijo Slovenije, rastočo goro govna, navdušene.

Na planinskih zvezah pa svarijo planince, naj se pripravijo, ko gredo v gore.

Franci Gams, gorski reševalec: ”Zadnjič smo s Triglava zopet vlekli češkega turista brez gas maske. Človek je sijal kot ruska podmornica. Tega se ne dela, vsak normalen gornik vam bo povedal, dobra gas maska vam prihrani vsaj eno pljučno krilo.”

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentarji: 2 "Triglav postaja deponija gradbenih odpadkov!"

  1. Morda bi bilo smiselno to goro postaviti kam na Štajersko ali Dolenjsko, saj bi tako porabili več smeti. Dolenjski Triglav bi lahko imel celo tri prave glave iz recikliranih smeti in bi bil konkurenca Mount Rushmore. Osrednja glava bi bila Kučanova, na levi bi bila Janševa, na desni pa Pahorjeva. “Sveta Trojica”, ki je zaslužna za to, kar imamo danes.

    • LOL, Valter, ko postanemo milijonarji, vas zaposlimo.

      Mount Shitmore bi pa lahko postavili že sedaj – Ajdovska deklica potrebuje malo liftinga, pa bo Pahor, za Kučana ne rabiš prav dosti kamna, kip Janše pa ima zagotovo že kdo na vrtu!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*