Trgovci z novim trikom: otroci zbirajo gumbke za odmerek heroina!

Po zbiranju sličic za albume in kuponov za igrače trgovci tokrat nad starše z novo ukano! Za vsak nakup nad 10 € ekstazi, 10 enakih esktazijev prinese otroku odmerek heroina! Pred trgovinami gneča zombi otrok!

Združenje trgovcev Slovenije je danes javnosti predstavilo najnovejšo marketinško akcijo, s katero bodo privabili starše v svoja nakupovalna središča in jih tam tudi zadržali.

V akciji Tačke na igli bodo otroci zbirali ekstazije z različnimi mega motivi, za 10 zbranih ekstazijev z istim motivom pa bodo otroci dobili čisto pravi odmerek heroina!

Trgovci upajo, da bodo tako dvignili zvestobo kupcev in popravili svoje poslovne rezultate, ki jih je prizadela korona kriza.

Milorad ”škorpijon” Vukasinović, predsednik združenja trgovcev: ”Najprej smo k blagajni namestili sladkarije. Potem smo pričeli talati nalepke in albume. Nato smo v sodelovanju s klanom Disney polimali štacuno z disneyjevimi junaki, otrokom za vsak nakup nad 10 € dali kvizkota, za 10 kvizkotov pa smo jim nato za 50 € podarili igračo, za katero smo v Kambodži odšteli 50 centov. Naslednja logična poteza je heroin.”

Akcija Tačke na igli je stekla danes zjutraj, kot kaže, pa so jo otroci sprejeli odlično!

Na parkiriščih in v temačnih ulicah smo tako že opazili otroke, ki so si izmenjavali ekstazije, najbolj priljubljeni so trenutno gumbki z znakom Supermana.

Nekaj malčkov pa smo opazili tudi med ležanjem na klopci, kjer so preganjali mavričnega samoroga!

Tudi med starši je čutiti dobro voljo, naključen par je pred enim od Mercatorjev povedal: ”Prej smo kot idioti zbirali nalepke in na koncu kupili neko trapasto igračo, ki se je je otrok po minuti naveličal. Sedaj pa zberemo tistih 10 X-ov, otrok si vbrizga dozo heroina, mi pa imamo za 6 ur mir.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*