TRAGEDIJA v Goriških Brdih: med kopanjem jarka za optiko umrl delavec, hitri internet bo hiše dosegel šele v sredo!

Prebivalci ogorčeni, mnogi so že plačali naročnino na Netflix! GZS: zamude so nedopustne, vsak gradbeni človeški vir rabi menjavo za primer smrti!

Predvčerajšnjim je v Goriških Brdih udarila huda tragedija, ki jo je povzročil 18-letni gradbeni delavec s Kosova.

Tamkajšnji prebivalci se bodo tako zaradi napake človeškega vira na optično omrežje priključili šele naslednjo sredo in ne ta petek, kar je med krajani povzročilo ogromno bolečino, trpljenje in solze!

Za tragedijo je kriv omenjeni 18-letnik, ki je med kopanjem jarka umrl, in s tem za dva dni zamaknil plan gradbenih del.

Eden od krajanov je povedal: ”Še vedno smo v šoku. Imamo namreč zanič internet, zato smo se zelo veselili optike. Ravno v četrtek sem plačal naročnino za Netflix, z družino smo komaj čakali, da bomo za vikend pogledali dokumentarec o ubogih delavcih iz Gvatemale, ki dobesedno umirajo na plantažah bananovca. Zaradi tega Albanca so naši načrti šli po vodi, sedaj bomo morali na sprehod v naravo.”

K sreči je Slovenija še vedno dežela dobrote in solidarnosti – več odvetnikov je prizadetim krajanom ponudilo brezplačno pomoč pri izterjavi plačane naročnine za Netflix od družine umrlega človeškega vira, ki je zakrivil tragedijo.

Ob pretresljivem dogodku pa so se oglasili tudi fikusi iz Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), ki so še enkrat opozorili na pomanjkanje biorazgradljivih človeških virov.

Fikus Benjamin, predsednik GZS, je tako povedal: ”Država potrebuje strateško rezervo človeškega kapitala za enkratno uporabo. Ko nek gradbeni človeški vir takole umre, pride do zamude v delih in posledično finančne škode.”

Komentarji: 2 "TRAGEDIJA v Goriških Brdih: med kopanjem jarka za optiko umrl delavec, hitri internet bo hiše dosegel šele v sredo!"

  1. Se strinjam!
    Smrt vsekakor ne more biti izgovor za nedelo. Tudi čustvene bolečine so enostavno prevelike, da bi kazali solidarnost z družino pokojnega. Vse ima svojo mejo

  2. Sedaj ne moremo nič .. Lahko samo molimo za družine, ki bodo optiko dobile šele naslednji teden. Človek se ob takšnih tragedijah vpraša, kje je Bog?

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*