Tragedija na delovišču 2. tira: človeški vir z 20 m padel poleg ministra za delo in mu s krvjo poškropil obleko!

Ministra pogled na razpacanega delavca pretresel, do nadaljnjega na bolniški. Če bi padel meter bolj v levo, bi prišlo do tragedije! Kdo bo plačal račun za čistilnico?

Sinoči je na delovišču drugega tira pri naselju Beka skoraj prišlo do tragedije!

Neprevidni gradbeni človeški vir je z dvajsetih metrov omahnil v globino in se razpacal na tla en meter od ministra za delo Janeza Ciglerja Kralja, ki si je ravno takrat ogledoval taborišče, pardon, delovišče!

Ministra je zvok človeškega vira, ki je udaril ob tla, močno prestrašil, nato pa je njegovo novo obleko še poškropila kri.

Na ministrstvu so povedali: ”Za las smo se izognili tragediji. Če bi veter pihal nekoliko močneje, bi človeški vir padel direktno na ministra in imeli bi smrtno žrtev. Pohvalili bi delo reševalcev, ki so hitro prišli na kraj dogodka in ministra oskrbeli s toplim kakavom in odejo.”

Neuradno smo še izvedeli, da je Kralja dogodek močno pretresel, saj ni vedel, da imajo človeški viri tudi rdečo kri, predpostavljal je namreč, da se jim po žilah pretaka znoj.

Kljub srečnemu razpletu pa še vedno ostaja odprto vprašanje, kdo bo plačal račun za čiščenje ministrove okrvavljene obleke?

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*