TRAGEDIJA! Jezus Kristus zmrznil v poljsko-beloruskih gozdovih!

Z Bližnjega vzhoda se je z lučjo miru peš podal proti zahodu, poljski vojaki so ga nagnali v gozd. Poljska: ”Zgolj branili smo krščanske temelje Evrope!” Je človeštvo pogubljeno?

Kriza na vzhodni meji Evropske unije dobiva nove razsežnosti!

Iz Vatikana so namreč sporočili, da je sinoči v gozdovih na poljsko-beloruski meji zmrznil Jezus Kristus, Božji sin in Odrešenik človeštva!

Kot kaže, se je Jezus iz Izraela peš podal proti Evropi, kjer je želel na podnebni konferenci v Glasgowu sporočiti svetu, da so potrebne radikalne spremembe družbe v duhu anarhosindikalizma, vendar pa so mu poljski vojaki preprečili prehod meje in ga nagnali v gozd, kjer je zmrznil.

Poljska, evropska trdnjava katolištva, je tako ubila Jezusa Kristusa in po vsej verjetnosti pogubila človeštvo.

Poljski premier Mateusz Morawiecki je ob tem povedal: ”Naši vojaki branijo krščanske temelje Evrope, ki jih ogroža masovna migracija, vodena s strani zlobnega Juda Soroša! V tistem kaosu niso prepoznali Jezusa, ampak so videli samo bradate terorista z Bližnjega vzhoda! Kako zaboga naj bi vedeli, da ima Jezus temno polt in temne lase, če pa ima na fotografijah vedno blond lase in modre oče?”

Kljub temu, da so Poljaki začasno rešili krščanske temelje Evrope, pa v Bruslju vlada nervoza pred protiudarom Jezusovega očeta, po evropskih hodnikih se tako šušlja, da bo nad Evropo v naslednjih letih poslal točo, poplave, orkanski veter, sušo in lakoto!

Komentarji: 1 "TRAGEDIJA! Jezus Kristus zmrznil v poljsko-beloruskih gozdovih!"

  1. Jezus Kristus je Sorošev podtaknjenec med Kristjani!!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*