Tragedija: Evropska unija oprala Romunijo na previsoki temperaturi!

Romunija se je skrčila do te mere, da je praktično ni več. Evropska unija pravi, da je šlo za pomoto, da je pozabila očala in nastavila previsoko pralno temperaturo. Od drugod: levi siti življenja v kardelu, prevzemajo neoliberalizem. Od drugod drugod: pravkar poročajo o izumrtju levov, neoliberalizem svoje delo opravil z odliko.

V črni kroniki tokrat nenavadna zgodba: Evropska unija naj bi leta 2007 v pralni stroj pomotoma vrgla Romunijo in jo oprala na programu za ultra belo perilo.

Prejšnji teden so Evropejci pralni stroj odprli in ugotovili, da se je Romunija skrčila za več kot 15 odstotkov, iz nje je neznano kam izginilo 3,4 milijone ljudi. Gre za svetovni fenomen – bolj kot Romunija se je v zadnjem desetletju skrčila le še Sirija, ki so jo v pralnem stroju pozabili Rusi in Američani.

Šok: EU v pralni stroj zaprla pol Evrope

Na dan pa je prišla šokantna ugotovitev Združenih narodov (ZN), da EU v pralni stroj ni zaprla samo Romunije, pač pa kar celotno vzhodno in srednjo Evropo.

Projekcije namreč kažejo, da se bosta Bolgarija in Latvija do leta 2050 skrčili za več kot 20 odstotkov, Hrvaška, Poljska, Srbija in številne druge države pa ze več kot 15 odstotkov.

ZN so Evropejce označili za manijake in jim naložili takojšnje izobraževanje s področja uporabe pralnega stroja. Unijaši se kljub opozorilom ne dajo, saj pravijo, da imajo certifikat s pralnega inštituta Mises.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*