Tonin prodajalki: ”Danes bo pa lep dan.” Masovna evakuacija, v državi zavladala panika!

Slovenci se sprašujejo, kaj Premier skriva pred Toninom, narod v pričakovanju izbruha vulkana, tsunamija ali nuklearne vojne.

Slovenija se je zbudila v kaotično jutro, potem ko je minister za obrambo Matej Tonin ob nakupu časopisa v trafiki prodajalki dejal: ”Izgleda, da bo danes lep dan.”

Novica o Toninovih besedah se je kot blisk razširila po državi, Slovenijo preletavajo helikopterji, po večjih krajih pa je civilna zaščita že vzpostavila centre za informiranje državljanov.

Vodja civilne zaščite: ”Toninove besede napovedujejo apokaliptični dogodek. Narodu talamo obleke proti sevanju, čolne za primer tsunamija in odžagane dvocevke, če pride do invazije zombijev.”

Prevajalci in akademiki medtem poizkušajo določiti točen pomen Toninovih besed.

Na oddelku za ezoteriko z ljubljanske teološke fakultete so povedali: ”Iščemo vzorce v Toninovih skrivnostnih izjavah. Njegove dosedanje napovedi niso bile komplicirane: ko je zagotovil, da nas ne bodo zaprli v občine, so nas zaprli v občine. Ko je rekel, da na meji vojak ni meril v glavo slovenskemu državljanu, je vojak na meji meril v glavo slovenskemu državljanu. Tokrat pa je drugače. Besedi ”lep dan” v jeziku brezhrbteničnih ritoliznikov nimata enoznačnega pomena.”

Dokler nam naši znanstveniki ne bodo posredovali več informacij, vam svetujemo, da ne zapuščate doma, spremljate medije in bodite pripravljeni na najhujše.

Bog, pomagaj nam.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*