Tiralica za Jako Racmanom. Iskan zaradi suma zlorabe prostitucije in trgovine z ljudmi.

Disneyjevo vesolje pretresa dvojno življenje Jake Racmana. Od zglednega družinskega moža in poslovneža do dona Corleona. Prostitucija v Disneyu neviden problem, ki ga ne želi razrešiti nihče.

Policija je v javnost poslala tiralico za Jako Racmanom, ki je nekoč veljal za enega najuglednejših poslovnežev Disneyja, kot kaže, pa je živel dvojno življenje.

Organi ga namreč iščejo zaradi vpletenosti v novogoriški klub Marina, kjer naj bi disneyjevi junaki ženske iz vzhodne Evrope in bivše Jugoslavije silili v prostitucijo. Vodja omenjene kriminalne združbe pa naj bi bil prav Racman.

Racman je obenem še vedno lastnik multikina Kolosej, kjer je prav tako vpleten v sodni proces zaradi finančnih malvarzacij.

Luknjasta zakonodaja, ženske za upiranje kaznovane s 500 evri

Racman in njegovi risani pajdaši (vpleteni so še Miki Miška, Pluton in romunski državljan Stric Skopušnik) so izkoriščali luknjasto zakonodajo, ki prostitucije ne preganja, dokler ni organizirana.

Uradno so namreč vodili wellness klub, dekleta pa naj bi spolne usluge nudile same.

Policija temu nasprotuje z dokazi, da so izkoriščali slabe ekonomske razmere deklet, ki so jim v primeru upiranja in povzročanja težav jemali zaslužen denar.

Romuna Strica Skopušnika je posnel policijski sodelavec med štetjem denarja. Združba naj bi zaslužila kar 21 milijonov evrov.

Tema, ki se ji vsi izogibajo

Prostitucija je v deželi Disney še vedno tabu tema, s katero se ne želi soočiti nobena politična opcija.

V Avstriji je recimo to legalna dejavnost, pri čemer pa je zelo zanimiv podatek, da se za ta poklic Avstrijke ne odločajo, pač pa ga iz altruističnih razlogov prepuščajo vzhodnim Evropejkam in ženskam z Balkana.

Zelo zanimivo, naša hči se namreč odloča med študijem veterine in prostitucijo, pa ji doma ves čas prigovarjamo, naj postane prostitutka.

Hotelske sobe, vsak dan drug zavaljen moški, spolno prenosljive bolezni – pravi raj na Zemlji.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje

Komentarji: 1 "Tiralica za Jako Racmanom. Iskan zaradi suma zlorabe prostitucije in trgovine z ljudmi."

  1. Ampak na tiralici je državljanstvo navedeno kot neznano, kraj bivanja in spol pa prav tako. Povrhu pa, kazen za trgovanje z ljudmi v Sloveniji je nižja od tiste za trgovanje z mamili. Kje je v vsem tem kakšna logika?

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*