TIRALICA: Interpol išče Petro Kerčmar!

Je nevarna in oborožena z ostrim predmetom (šlo naj bi za jezik). V prostorih TV hiše POP-TV je napadla moškega srednjih let (A. H.) in iz njega naredila blebetajočo gmoto.

Slovenska policija in Interpol sta danes razpisala tiralico za Petro Kerčmar, ki je obtožena napada z ostrim predmetom na moškega srednjih let.

Do napada naj bi prišlo pred dvema dnevoma, policija je za naš radio povedala: ”Osumljenka se je pogovarjala z 59-letno žrtvijo A. H., nenadoma pa mu je skočila za vrat in ga pričela verbalno daviti. Nato naj bi iz torbe potegnila svoj oster jezik, s katerim mu je zadala tako hude psihološke poškodbe, da je pričel nekontrolirano blebetati in govoriti idiotizme, dobil pa je tudi božji kompleks.”

Policija prosi vse, ki bi imeli kakršne koli informacije v zvezi z osumljenko, naj kontaktirajo najbližjo policijsko postajo, vsekakor pa je ne poizkušajte pridržati sami.

A. H. je trenutno v oskrbi strokovnjakov, inkoherentne misli in več vrednostni kompleks pa naj bi mu ostali celo življenje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*