Timesova osebnost leta je naš Premier!

Ugledna britanska revije izpostavila izjemen napredek naše države na korona lestvici. Slovenijo je popeljal naprej v leto 91 in dosegel spravo Slovencev s čefurji, presstitutkami in rdečkarji.

Times letos z izborom osebnosti leta ni presenetil, saj je bil resnici na ljubo kandidat samo en.

Naš Premier je tako po dr. Branku Grimsu postal še drugi Slovenec s prestižnim nazivom Timesove osebnosti leta.

Uredniški odbor Timesa je v obrazložitvi zapisal, da podeljujejo naziv Premieru zaradi njegovih dosežkov na področju znanosti, temeljnih svoboščin in človekoljubja: ”V zelenem srcu Evrope je v letu 2020 znanost doživela klofuto, temeljne svoboščine so bile vržene na tla in zbrcane, starejša populacija pa je bila žrtvovana na oltarju kulta osebnosti psihopatskega politika, ki …”

Opravičilo, kot kaže, smo v uredništvo prejeli izvod, ki se je izmuznil Ministrstvu za svobodo medijev, poizkusimo še enkrat.

Uredniški odbor Timesa je v obrazložitvi zapisal, da podeljujejo naziv Premieru zaradi njegovih dosežkov na področju znanosti, temeljnih svoboščin in človekoljubja: ”Slovenski Premier je z modrostjo Sokrata, pogumom Ahila in statističnimi metodami Kim Jong Una spretno krmaril mogočno Ljudsko Republiko Slovenijo v razburkanem morju korone vse tja na čelo lestvice zmagovalcev. Z milino, ki je ne premore niti Pedro Opeka, je v bolnišnicah tolažil bolne in umirajoče oz. jih je tolažil njegov portret, ki po novem krasi stene intenzivnih neg po državi.

V Timesu so izpostavili še njegov neverjeten uvid v zunanjo politiko, saj je pravilno napovedal, da bo Trump ostal na čelu Gibanja neuravnovešenih, ko pa so se kapitalistične sile želele vmešati v ameriške volitve, pa je brez oklevanja ukazal pomorsko blokado celotnega kontinenta.

Premier te nove mednarodne pohvale ni komentiral, saj nima časa za tako površinske in nepomembne zadeve, je pa minister za zdravje na Twitterju objavil, da bodo to izdajo Timesa prejela vsa gospodinjstva, saj bodo s tem dvignili moralo naroda!

Komentarji: 2 "Timesova osebnost leta je naš Premier!"

  1. Slava maršalu Twitu!
    Še večja pa bo njegiva slava, ko bo dosegel svoj življenjski cilj. Ob prebiranju novice:
    https://www.rtvslo.si/okolje/avstralija-bi-na-antarktiki-zgradila-letalisce-kritiki-menijo-da-ga-ne-potrebuje/547517
    je premier sklenil, da bo Ljudska demokratična republika Slovenija (LDRS) prehitela Avstralijo in na Antarktiki sama zgradila letališče, ki bo pričalo o nemajni veličini maršala Twita in njegovega podložnega ljudstva. Narodna skupščina LDSR je že sprejela sklep, da bodo vsi zaposleni en dan v tednu delali za maršalov projekt, ki bo “svetilnik celemu človeštvu”. Slava maršalu!

    • Preverjamo informacijo – če to drži, bo Premier odšel v analno odprtino, pardon, anale zgodovine kot eden največjih državnikov nasploh!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*