Timesova osebnost leta je Branko Grims!!!

Njegov boj proti 15-letnim punčkam in odraslim ženskam, ki želijo zasužnjiti premožnejše bele moške srednjih let in jih privezati v kuhinje, ni pustil nikogar ravnodušnega.

Po Nobelovi nagradi za mir je priznanega slovenskega aktivista in svetovno ikono moških srednjih let Branka Grimsa doletela še ena čast – postal je Timesova osebnost leta 2019!

Kot so zapisali v tej prestižni ameriški reviji, je Grims s svojim aktivizmom vlil upanja vsem belim moškim iz višjega srednjega razreda med 45. in 65. letom in jim pokazal, da se je vredno boriti za svet, kjer ti baba skuha kosilo in zlika srajce (potem ko pride iz službe), najstniki so tiho, nebelci pa se ti umaknejo na drugo stran ulice in te ne gledajo v oči.

Spomnimo, Grims je postal svetovna senzacija pred dvema letoma, ko je iz protesta prenehal hoditi v svojo pisarniško službo in se usedel pred parlament ter zahteval, da se starejšim (vendar ne upokojencem) belim moškim (vendar ne revnim, samo premožnejšim) izkaže zasluženo spoštovanje.

Tam je počasi dobival vse večjo podporo drugih moških, njegovo gibanje pa je zajelo cel svet.

Danes je gibanje bizarnih pisarniških delavcev, ki se borijo zoper 15-letne punčke in amazonske lezbijke, ki jih želijo zasužnjiti, postalo prava svetovna sila.

V času, polnem narcisoidnih šarlatanov, ki so za 5 minut slave in 200 evrov pripravljeni prodati ledvice svoje mame, Branko Grims predstavlja svež veter in novo upanje za človeštvo.

Zakaj bi na nivo 18. stoletja spravili samo emisije toplogrednih plinov, če pa lahko tja spravimo celotno družbo?

Znamenita fotografija Branka Grimsa, ki je danes ikona boja za pravice potlačenih.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*