Teroristični napad v New Yorku: bigfoot oblečen v dres iranske reprezentance uriniral v javnosti

Iz ZDA poročajo o tragičnem terorističnem napadu v New Yorku. Napadalec je iranski bigfoot. Osedlajte tanke, smer Teheran. Iz sveta zabave: John Bolton končno dobil oskarja za življenjsko delo v fikciji. Dobiti bi ga moral že 16 let nazaj.

Iz ZDA prihaja tragična vest o terorističnem napadu v srcu New Yorka na Times Squaru. Po do sedaj zbranih podatkih naj bi big foot oblečen v dres iranske nogometne reprezentance uriniral v javnosti.

Administracija ameriškega predsednika Donalda Ducka je več mesecev svarila Iran pred agresivnim obnašanjem, sodu pa je skoraj izbilo dno, ko so podivjani Iranci sestrelili brezpilotno letalo v ameriškem zračnem prostoru nad Teheranom.

Duck je takrat ostal miren, kako bo tokrat?

Kaj se je zgodilo v New Yorku?

Očividca dogodka sta povedala, da je izza vogala nenadoma skočilo mitološko bitje bigfoot, pol človek pol opica, in začelo urinirati po lokalnem kiosku.

Mike P., ki dela v administraciji, še vedno ni prišel k sebi: ”Oblečen je imel dres iranske reprezentance. To je vse kar rabite vedeti. Kakšno sliko pošiljamo v svet, če dovolimo iranskim mitološkim bitjem urinirati po sveti zemlji Manhattna?”

Druga priča terorističnega napada je bil Mikov prijatelj in sodelavec John B., ki mu je prav tako v oči padlo dejstvo, da je imel bigfoot iranski potni list.

Novinar: ”Videli ste torej dvometrsko opico in vse kar lahko o njej poveste je to, da je iz Irana?”

John: ”Tako je, gre za člana iranske revolucionarne garde. Premikal se je zelo hitro, tako da ga policisti žal niso mogli ujeti. Ljudje, poslušajte nas zaboga, obupani smo že – takoj je potrebno napasti Iran!”

Policija sedaj prečesava Manhattan, svet pa se sprašuje, kaj še lahko naredimo glede države, ki se gladko poščije na mednarodno pravo in ustrahuje države sveta po mili volji? In kaj glede Irana?

Over and out.

Očividca napada sta še sedaj pretresena.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentarji: 1 "Teroristični napad v New Yorku: bigfoot oblečen v dres iranske reprezentance uriniral v javnosti"

  1. Kaj che ga vara | 11/07/2019 ob 08:48 | Odgovori

    Povabimo vse sprte strani, da v Piranu podpišejo sporazum. Ta bo potem znan kot Piranski jedski sporazum in s tem naredimo še promocijo za nas.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*