Tehnični škrat: ob prižigu Siol smartboxa animacija Premiera, ki se spušča iz nebes na Zemljo

Gledalci zgroženi, saj na Premierovi uniformi manjka medalja za bitko na Neretvi! Telekom: prišlo je do napake pri nalaganju novega ideološkega modula, Premiera bi morali na obalo Pirana prinesti delfini

Danes zjutraj je ob prižigu Siol smartboxa marsikdo doživel pravo presenečenje, saj se je na TV zaslonu namesto običajne Telekomove prijavne špice prikazala animacija našega Premiera, ki se iz nebes na oblaku spušča na sončno stran Alp!

Na Telekomu so zaradi tega prejeli ogromno klicev zgroženih gledalcev, saj animacija prikazuje Premiera v uniformi, kjer pa nima pripete medalje za junaštvo v bitki na Neretvi!

Kot kaže, pa pri tem ne gre za zlonamerno akcijo provokatorjev oz. državnih sovražnikov, pač pa je prišlo do nedolžne tehnične napake.

”Včeraj smo naš sistem posodobili z najnovejšim ideološkim modulom, pri tem pa smo pomotoma naložili eno od starejših animacij iz leta 2004. Gledalcem in seveda Premieru se opravičujemo za nedržavotvorno ravnanje, animacijo bomo popravili takoj, ko bo to mogoče,” so povedali na Telekomu.

Nova uvodna špica naj bi prikazovala Premiera, ki brez majice, z izklesanim telesom in zlatim trizobom plava z delfini, ki ga nato dvignejo iz vode in nežno položijo na obalo Pirana, kjer ga z navdušenjem pričaka uredniški odbor Siola ter Planet TV-ja.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*