Svež veter: na čelo Desusa politični novinec!

65-letni upokojeni tovarniški delavec Janez Podboršek je prvi upokojenec na čelu Desusa: ”Nisem pijavka, kot phejšnji phedsedniki sthanke, obljubljam 1.100 evhov pokojnine in mavhičnega samohoga.”

Nov obraz na slovenski politični sceni!

Po dramatičnem odstopu 48-letne Aleksandre Pivec z vodstvenega položaja stranke upokojencev, je vajeti Desusa prevzel 65-letni Janez Podboršek.

Karizmatični Podboršek nima političnih izkušenj in je slovenski javnosti popolnoma neznan, saj je celo življenje preživel za tekočim trakom bolgarske tovarne cementa – je prvi upokojenec na čelu Desusa in prvi delavec na čelu katere koli stranke!

V izjavi za naš radio je Podboršek, ki s svojimi gostimi brki in obrvmi ter staromodnimi očali že po izgledu odstopa od polikanih politikov, povedal: ”Slovenski politični phostoh obvladujejo kahiehni politiki, ki se naokoli phevažajo s pohšeji in se celo življenje vlačijo od enega dhžavnega uhada do dhugega. Tega je bilo dovolj, čas je, da v politiko vstopijo pholetalci.”

Program, ki ga zagovarja Podboršek, je kratek in jedrnat: vsakemu upokojencu 1.100 evrov pokojnine in mavričnega samoroga.

Gre za drastičen obrat od politike, ki sta jo zasledovala bivša predsednika stranke, Karel Erjavec in Pivčeva, ki sta upokojencem obljublja 1.000 evrov pokojnine in roza samoroga.

Podboršku želimo veliko sreče v novi karieri, z zanimanje bomo spremljali, če se bo prekaljenemu proletarcu, navajenemu težkega fizičnega dela, uspelo privaditi na politične igrice, spletke in prevare, ki so sestavni del slovenske politike.

Komentarji: 2 "Svež veter: na čelo Desusa politični novinec!"

  1. Top članek. CARICA kravica! Smeha polna skleda. Kahlov 3vil tween. LOL Shit d3epening @ Druga Švica! ŠMRC

    • Najlepša hvala za pohvalo! Naša redakcija, polna podplačanih študentov, se vsak dan trudi, da vam prinese jutrišnje novice – danes!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*