Študenti iz tujine lahko pridejo v Slovenijo, pogoj je transfuzija krvi

Vlada popustila, če bodo tuji študenti svojo umazano kri nadomestili s čisto slovensko tekočino življenja, so jim vrata univerz odprta. V času študija bodo morali nositi Kekčev pastirski klobuk.

Po številnih kritikah, ki jih je bila vlada deležna zaradi visokih zahtev za prihod tujih študentov na slovenske univerze, je na koncu vendarle prevladala zdrava pamet.

Z ministrstva za visoko šolstvo in rasne teorije so tako sporočili, da so vrata univerz tujim študentom odprta ob pogoju, da v Sloveniji opravijo transfuzijo krvi.

”Izmenjava študentov je temelj znanosti, zato na ministrstvu stopamo korak nazaj. Študenti iz Bosne, Srbije, Makedonije in drugih balkanskih greznic so pri nas dobrodošli, edini pogoj je, da svojo umazano slovansko kri nadomestijo s čisto in bistro noriško tekočino življenja,” so povedali na ministrstvu.

Seznam krvodajalcev, ki jih lahko kontaktirajo tujci, je objavljen na spletni strani ministrstva, gre pa za pripadnike starih slovenskih rodbin, ki so skozi stoletja ohranjali čistost svoje krvi z reprodukcijo znotraj družine in je tako niso umazali s krvjo slovanskih prišlekov.

Ob uspešno opravljeni transfuziji bodo tujci prejeli Kekčev pastirski klobuk, s katerim bodo dokazovali izpolnjevanje določil rasne zakonodaje.

Komentarji: 1 "Študenti iz tujine lahko pridejo v Slovenijo, pogoj je transfuzija krvi"

  1. Zraven pa še dva litra šmarnice, cvička ali pa malvazije, odvisno kje bo kdo študiral. Na zdravje – hik! Kdor nima 0,5%o v krvi ni Slovenc – hik!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*