Stroka poziva korono k nošenju maske v družbi vladnih funkcionarjev

Stroka je mnenja, da bo v spoštovanje vladnih ukrepov lažje prepričala 50 nanometrov velik delec brez možganov kot pa vladne funkcionarje.

Danes so strokovnjaki s področja zdravstva na koronavirus naslovili odprto pismo, v katerem ga pozivajo k nošenju zaščitne maske in upoštevanju varnostne razdalje, ko se giblje v bližini vladnih funckionarjev.

Pismo so napisali v luči včerajšnjega odkritja, da v vladni palači in državnem svetu poleg korone razsaja še virus božjega kompleksa, ki naj bi okužil že tako rekoč ves višji sloj državnega aparata.

V pismu, ki so ga znanstveniki koroni prenesli prek laserskih pulzov, lahko preberemo: ”Korona, pomagaj nam zaščititi ljudstvo in ob druženju s politkomisarji upoštevaj varnostne ukrepe, ki jih je sprejela vlada. Razumemo, da si samo skupek genov spravljenih v proteinski kondom, ampak srčno verjamemo, da bomo v spoštovanje ukrepov lažje prepričali neživ delec kot pa vladne funkcionarje.”

Virus je na prošnje strokovnjakov odgovoril, da bo ob pacientih, ki bolehajo za božjim kompleksom, striktno nosil masko in vzdrževal varnostno razdaljo, saj, tako virus, sta v teh časih solidarnost in nesebičnost nujna, vidni člani družbe pa morajo še toliko bolj paziti na dosledno upoštevanje ukrepov.

Vladna ekipa za komentar novice ni bila dosegljiva, saj so na obisku v domu za upokojence, kjer bodo starostnike peljali v savno, nato pa se bodo z njimi pomerili v rokoborbi.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*