Stroka enotna: RTV prispevek za snemanje serije o življenju Premiera

Koprodukcija RTV-ja in Službe za državno varnost. Epsko serijo bodo snemali v Grosuplju in Istanbulu, Premiera bo upodobil znameniti Burak Özçivit.

Ljudska Republika Slovenija bo dobila prvo moderno TV serijo, ki bo zagotovo hit tudi v drugih neuvrščenih državah!

Sinoči se je namreč programski svet RTV v pogovorih z Uradom za javno moralo odločil, da se letošnji izkupiček RTV prispevka nameni snemanju epske serije o življenju našega Premiera.

”Menimo, da bi bilo snemanje epske serije primeren način za počastitev truda, ki ga naš Premier vlaga v skrb za Narodov blagor. Takoj po sprejetju naše odločitve nas je Premier tudi poklical, v svoji znameniti skromnosti je rekel, da bi bil dovolj epski film, da ne rabi serije, vendar pa stroka meni, da se tako veličastnega človeka ne da počastiti v časovno omejenem formatu celovečernega filma,” je povedal neodvisni strokovnjak za medije.

Nad umetniškim delom spektakla bo bdel znameniti Steven Spielberg, ki obljublja mešanico vizualne pestrosti Schindlerjevega seznama, pomešanega s čustvenostjo videospota Modrijanov.

Pri praktični izvedbi mu bodo pomagali filmski strokovnjaku Službe za državno varnost (SDV), ki so sporočili, da se bo na vztrajanje naroda RTV prispevek dvignil, saj ljudstvo želi, da bo serija kar najbolj kvalitetna.

Snemanje se bo pričelo takoj, ko agenti SDV-ja privedejo Spielberga v Slovenijo, v prvi sezoni pa bomo spremljali Premierovo mladost v Grosuplju, kjer je že kot mladenič zavrnil nesmisel marksistične ideologije in se z znakom dolarja na titovki boril za prosti trg!

Komentarji: 1 "Stroka enotna: RTV prispevek za snemanje serije o življenju Premiera"

  1. obvezno s poezijo Janeza, ki ni bila objavljena, spesnjena, ker ne dosega standardov srednješolske poezije

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*