Streljanje v Teksasu, Jezus nagovoril Američane. Jezus ustreljen.

Po novem terorističnem napadu v ZDA Jezus nagovoril Američane. Govoril o ljubezni, spoštovanju do soljudi, pomoči revnim. Zamenjali so ga za južnoameriškega-muslimanskega-socialističnega imigranta in ga ustrelili.

ZDA pretresa umor Jezusa Kristusa, ki je sledil novemu terorističnemu napadu, v katerem naj bi umrlo vsaj 22 ljudi.

Terorista naj bi navdihnila Trumpova sovražna retorika do imigrantov, zato se je Jezus Kristus odločil, da je bilo nasilja dovolj, in se spustil iz nebes v Teksas.

Luč miru Jezus pustil v nebesih

Jezus zbranim Teksačanom, ki so znani po svoji verski gorečnosti, tokrat ni govoril o ljubezni, miru in spoštovanju, pač pa jih je želel podučiti o znanosti in logiki:

”Vse nasilje na tem svetu je posledica ultra bogatih, ki delajo po načelu deli in vladaj. Razdelili so vas na belce in temnopolte, na revne in srednji sloj, na moške in ženske, na dobre Slovence in slabe Bosance. In medtem ko se vi, reveži, streljate, se beli in črni bogataši, krščanski, islamski in ateistični bogatuni, sončijo na Kajmanskih otokih.”

Jezusa je nato eden od vernikov ustrelil, saj ga je njegova temnejša polt prestrašila: ”Mislil sem, da je musliman, ali pa hispano. V naši cerkvi ima Jezus blond lase in modre oči. Poleg tega je govoril o revnih – na TV-ju sem videl, da je Jezus sovražil revne.”

Kot se je izkazalo, tako kot danes tudi pred 2.000 leti ljudje na Bližnjem vzhodu niso imeli blond las in modrih oči. Desno: kako naj bi Jezus izgledal v resnici. Vir.

Strelec na prostosti, Jezus tri dni nedosegljiv

Strelec ni bil aretiran, saj imajo Teksačani po svoji zakonodaji pravico do samoobrambe pred skrajno levičarsko ideologijo.

Jezus bo za izjave dosegljiv čez tri dni, ko bo vstal.

Svetujemo mu, naj se na Zemljo ne vrača. Dvakrat je bil tu, dvakrat je klobasal o ljubezni, spoštovanju in pomoči revnim, in dvakrat je dobil ekspres vstopnico za nebesa.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*