STRELA Z JASNEGA: Ana Soklič zamenjala agenta!

Jezusu Kristusu se je zahvalila za sodelovanje, na Eurosong gre z Budo, ki je bliže evropskemu new age občinstvu. Kristus iz besa vrtec otrok okužil z levkemijo.

Kaj bi bil izbor slovenskega predstavnika za Eurosong brez drame!

Ana Soklič, zmagovalka Eme, je danes sporočila, da se razhaja s svojim dolgoletnim agentom Jezusom Kristusom!

V pismu medijem je zapisala, da je hvaležna Jezusu za vse, da pa želi svojo kariero dvigniti na višjo raven, zato se je odločila, da podpiše pogodbo z znamenitim agentom Budo, ki je na zahodu trenutno bolj ”in” od Jezusa Kristusa.

Jezus je novico izvedel šele iz medijev, zato je bil razumljivo besen: ”Ob njej sem bil od začetka, ko je bila še nula, in je ni želel povohati noben resen agent. Raztrgal sem se, da je dobila prve špile, sedaj, ko ji je uspelo, me pa meče na cesto. Bejba, če ne bi bilo mene, bi bila danes predskupina ansamblu bratov Zakrajšek na veselici v Spodnjem Kašlju!”

Buda je na drugi strani namenil nekaj pikrih besed Aninemu dosedanjemu agentu: ”Jezus nima stika s socialnimi mediji in ne pozna nikogar v Hollywoodu. In povejte mi, kako zaboga bo ob vseh škandalih Vatikana vodil marketinško kampanjo pred Eurosongom?”

Ali se bo Anina tvegana menjava agenta obrestovala, bomo videli 12. maja v Roterdamu!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*