Strategija Evropa 2020: EU-ju ne bo uspelo ustaviti revščine. Ime strategije se spreminja v Evropa 2200.

Do konca naslednjega leta bi morala EU iz revščine dvigniti 20 milijonov ljudi. Cilja Evropa ne bo dosegla. Birokrati posegli po ekstremnih ukrepih.

Tokrat poročamo o nekoliko slabši novici iz naše evropske prestolnice. Bruseljski politkomisarji so namreč sporočili, da jim ne bo uspelo doseči enega glavnih ciljev strategije Evropa 2020, in sicer dvigniti 20 milijonov ljudi iz revščine (20 milijonov, ker je leto 2020. Svetovno znani bruseljski humor).

Iz krempljev revščine je žal Bruslju uspelo rešiti le 4,2 milijona ljudi, torej so svoj cilj zgrešili za zgolj 15,8 milijona osebkov.

Kljub temu se tovariši komisarji niso vdali – segli so globoko v ideološki nabor idej za boj proti revščini in se odločili, da strategijo preimenujejo v Evropa 2200.

Prav tako je cilj strategije nekoliko drugačen: iz revščine ne bodo dvignili 20 milijonov ljudi, ampak 200. Torej 200 ljudi.

Pred Evropo je svetla prihodnost, kljub temu, da revščina raste. Kdor z malim ni zadovoljen, naj se preseli v Nemčijo.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*