GROZA: bodo otroci v šolah jedli NEBIO kruh?! Afganistan: streljanje v porodnišnici, kolateralna škoda.

Slovenijo pretresla novica: pred vrati upor staršev, v državnih rezervah zmanjkalo bio pirinega kruha s chia semeni namenjenega šolam. Še kaj? Začenja se fuzbal. To je to.

Pouk za prvo triado je tik pred vrati, javnost pa je pretresla vest, da je v državnih rezervah zmanjkalo bio pirinega beljakovinskega kruha s chia semeni – otroci bodo morali tako prvi teden v šolah jesti bel kruh.

Novica je udarila včeraj, društvo za zaščito otrok višjega sloja Sonček pa je že napovedalo protestni shod: ”Uživanje belega kruha krši deklaracijo Združenih narodov o varovanju otroka, zato zahtevamo takojšnje ukrepanje vlade. Znano dejstvo je, da bel kruh ne vsebuje dovolj vlaknin in antioksidantov, na drugi strani pa dokazano povzroča raka na debelem črevesju. Če boste dali otrokom v šolah bel kruh oz. celo bele žemlje, jih raje kar takoj ustrelite, jim boste vsaj prihranili trpljenje!”

Vlada bo težko tvegala spor s starši iz višjega in višjega srednjega sloja, zato gre pričakovati, da se bo začetek šole zamaknil, dokler država ne bo dobila zadostnih količin bio kruha.

Nekateri znanstveniki so namreč mnenja, da je konzumacija ene bele žemlje za otroka bolj škodljiva od škatlice cigaret.

Še v Afganistan: strelski napad na porodnišnico, mrtvih 24+ ljudi, med njimi dojenčki in mam ,.. BREAKING NEWS, začenja se Bundesliga!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*