Stavka: višji sloj zahteva PREPOVED napihljivih bazenov

Veliki napihljivi bazeni razvrednotili statusno vrednost lastništva vgradnega bazena. Menedžerji, najemodajalci in drugi člani višjega sloja bodo stavkali v ponedeljek. Posledic za družbo ne bo.

Višji sloj je pred nekaj urami sporočil, da bodo njegovi člani v ponedeljek opozorilno stavkali.

Razlog za stavko je družbena devalvacija lastništva vgradnega bazena, ki jo je povzročila poplava poceni samostoječih in napihljivih bazenov.

V izjavi, naslovljeni na Bauhaus, Obi in Mercator Tehniko, so člani društva Hochstapler zapisali: ”Družba se ne zaveda, da ni isto, če ima nekdo vgradni bazen, ali pa kup plastike, ki jo v Bauhausu kupiš za 30 evrov. Lastniki vgradnih bazenov zahtevamo spoštovanje in popolno prepoved prodaje plastičnih in samostoječih bazenov. Dovolj imamo kmetavzov, ki ljudem razlagajo, da imajo doma jacuzzi, v resnici pa svoje debele in revne riti namakajo v neki plastični banji, ki so jo kupili na Mercator Piko.”

Stavka društva Hochstapler in zahteva po prepovedi prodaje poceni bazenov bo bržkone uspešna, saj so njihovo izjavo podpisali tudi člani upravnih odborov in področni sekretarji večjih trgovcev.

Iz civilne zaščite so sporočili, da ponedeljkove stavke višjega sloja ostala družba ne bo občutila.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*