Starši proti okrogli Zemlji

Zaupanje v okroglo Zemljo pada, še posebej med modernimi starši. Je okrogla Zemlja izmišljotina lobija izdelovalcev globusov? Ali povzroča avtizem? Zakaj so države desetletja molčale o obstoju velikanske želve, ki na hrbtu nosi Zemljo?

V javnosti odmeva anketa, v kateri je 70 odstotkov zahodnih Evropejcev izrazilo mnenje, da Zemlja ni okrogla. Kako je možno, da v 21. stoletju 30 odstotkov populacije še vedno naseda lažem lobijev?

Kdo stoji za širjenjem laži?

Kot so na zborovanju z naslovom Sizif, ustavi kroglo! pred tednom dni povedali moderni starši, industrija globusov povsem obvladuje javno mnenje.

”Milijarderske korporacije, ki izdelujejo globuse, so prodrle v vse pore naše družbe. Znanstveno je dokazano, da globusi pri otrocih povzročajo avtizem, pa nam jih sistem še vedno rine v naše domove,” je povedal Ljubljančan Rok, oče 7-letnega Narcisa Laja.

”Z ženo sva imela od nekdaj povsem odprti glavi. Brala sva znanstvene publikacije, kot so na primer Zarja, Lepa in zdrava, Slovenske novice in podobno, kjer je vse razloženo. Neil Armstrong je recimo na Luni izjavil one small step for a man, one giant turtle for mankind, pa ga je Nasa gladko cenzurirala,” je še povedal Rok.

”Korporacije in konsumerizem nam želijo vzeti otroke,” sta povedala starša na zborovanju, in svojega otroka položila v voziček za 2.300 evrov.

Razjezili smo Veliko Želvo

Gibanje Sizif, ustavi kroglo! pa svari pred veliko nevarnostjo, ki preti Zemlji.

Rok ne utihne in je že precej nadležen: ”Najnovejše znanstvene raziskave ruskih znanstvenikov kažejo, da se Velika Želva, ki na svojem hrbtu nosi ploščo, na kateri živimo, počuti užaljena, ker častimo globus. Obstaja resna nevarnost, da nas bo skipala s svojega oklepa. Takoj moramo pričeti častiti Veliko Želvo, preden bo prepozno.”

Čaščenje Velike Želve naj bi potekalo tako, da svojega otroka okužiš z ošpicami in čakaš, da umre. Potem je Velika Želva zadovoljna in se pomiri.

Fotografija Velike Želve, ki jo je Nasa skrila pred javnostjo.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentarji: 1 "Starši proti okrogli Zemlji"

 1. Stvari so danes zastavljene veliko bolje …
  ~
  … kot takrat, ko je zmagovala kar – Resnica.

  Resnica namreč ne ponuja dovolj velikega manevrskega prostora, ker začne omejevati kapitalizem, ki se kot vsak živ valjda začne upirati temu, da bi ga kdo omejeval. Če začne resnica ogrožati ‘neskončno eksponentno rast’ – zmaga rast, in ne resnica, … taki smo.
  Oboževanje Resnice iz dobe razsvetljenstva je danes neproduktivno, … gre za zastarel, povožen, odvržen koncept. Dolžnost vseh staršev je, da prispevajo k profitabilnosti sistema, ne k povoženi resnici.

  In slednji to tudi počnejo, sem čist navdušen in očaran nad njihovo ubogljivostjo … še je upanje (za Imperij) …

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*