Starši pomirjeni, otroke bo pred korono v vrtcih varoval portret Premiera!

Kljub temu bo režim v vrtcih spremenjen: zjutraj bodo otroci prisegli zvestobo Domovini, nato bodo imeli orožne vaje, za konec pa bodo vadili gimnastično točko za prihajajoči Dan mladosti.

Vlada je včeraj sporočila, da se 18. maja ponovno odpirajo vrtci.

Mnogi starši so novico sprejeli z zaskrbljenostjo, saj je med ljudmi še vedno občutiti strah pred korono, k sreči pa jih je danes ministrstvo za izobraževanje pomirilo.

”Razumemo strah staršev, zato smo se odločili, da v vsak prostor vrtca obesimo portret našega Premiera in s tem zaščitimo otroke in zaposlene. Dokler bo na pionirčke pazil ljubeč pogled Očeta naroda, si jih ne bo drznil dotakniti noben mikroorganizem,” je povedala komisarka za izobraževanje Simona Kustec.

V vrtcu zaradi možnosti okužbe prihaja tudi do nekaterih sprememb v učnem načrtu.

Namesto branja, pisanja in risanja se bodo otroci učili z zaprtimi očmi sestaviti in razstaviti AK-47 ”Kalašnikov”, saj lahko sovražnik udari kjer koli in kadar koli, dolžnost vseh Premierovih otrok pa je, da branijo svojo Domovino.

Virus je posegel tudi na področje prehrane: malico si bodo morali otroci ubiti in pripraviti sami, saj se bo s tem zmanjšala možnost prenosa okužbe.

Vrtce pa je ministrstvo zadnjih hip vključilo v slavnostni program letošnjega praznovanja Dneva mladosti, kjer bodo pionirčki v čast Premieru pripravili spektakularno gimnastično točko.

Komentarji: 2 "Starši pomirjeni, otroke bo pred korono v vrtcih varoval portret Premiera!"

  1. Saint Pepsi | 07/05/2020 ob 00:06 | Odgovori

    Juche za vse! Razen za presvitlega Premiera seveda, on ma rad Volvote.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*