Starka nas je prosila za drobiž. Brcnili smo jo v rit.

Tokrat resnična zgodba, ki se je predsedniku centralnega komiteja norekrave pripetila včeraj. Starci so še vedno ujeti v komunistično mentaliteto. Norakrava jim nudi brezplačne lekcije iz neoliberalizma.

Včeraj je predsednik centralnega podjetniškega komiteja norekrave hodil po enem od manjših slovenskih mest in ustvarjal gospodarsko rast, ko ga je za drobiž prosila sključena starka, ki je še komaj hodila, po videzu sodeč pa je imela krepko čez 80 let.

Ker predsednik ne želi podpirati lenobe, jo je v stari dobri slovenski maniri zaslišal. Kje živiš, kaj delaš, zakaj imaš čevlje, če si kao revna? Kateri politični sistem je najboljši na svetu in zakaj ravno anarhokapitalizem?

Odgovorila je, da živi v domu za upokojence, da nima družine, in da vso pokojnino nameni za plačilo tega luksuznega hotela, tako da si ne more kupiti ne deci soka ne sendviča. Povedala je, da je pogosto lačna, obenem pa potarnala, da je za upokojence, ki nimajo družine, dom eno samo trpljenje.

Starka je dobila lekcijo

Babi, hamburgerji se ne bodo spekli sami

Neomajan in trden kot vedno, predsednik CK-ja ni nasedel tej komunistični propagandi, zato jo je posadil v svojega audija in jo odpeljal do bližnjega McDonaldsa, kjer zaposlujejo upokojence.

Nato ji je razložil: ”Gospa, kapitalizem nagrajuje drzne. Če imate čas in telesno moč za prosjačenje, lahko delate tudi v McDonaldsu. Ronald McDonald čaka. Zaslužite začetni kapital, odprite startup, začnite variti domače pivo, ali pa auspuhe pri Akrapoviču. Denar leži na cesti, samo pobrati ga je treba.”

Gospe je nato zrihtal službo pobiralke smeti, saj bo s sključeno hrbtenico pri tem delu zelo efektivna.

Tako bo pripomogla k rasti ameriške verige s hitro prehrano, hkrati pa s svojo komunistično mentaliteto, kjer stegneš roko in čakaš, da bo nekaj padlo z neba, ne bo več obremenjevala uspešnih podjetnikov, kot je predsednik centralnega podjetniškega komiteja norekrave. Ki ustvarja gospodarsko rast celo iz zraka.

Vojna je mir, svoboda je suženjstvo, neznanje je moč. Naj živi Veliki Podjetnik, naj živijo milijonarji in milijarderji, ki sejejo naša polja in kopljejo našo rudo!

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentarji: 2 "Starka nas je prosila za drobiž. Brcnili smo jo v rit."

  1. Bravo, predsednik norekrave, z lačnimi upokojenci je treba na trdo!

  2. Jest bi meso nore krave kupu, če bo po sindikalni ceni, ker je nora. Stari ženički bi pa res mal drobiža pustu, tko al tko si bogat postal na nepokrit puf.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*