SPREVRŽENO! Udeleženci blejskega foruma načrtovali mučenje angleščine!

Priče ujele domoljubne premiere med treningom izgovorjave besede ”squirrel”, angleščina zaprosila za sodno prepoved približevanja.

Varnostni preplah na blejskem strateškem forumu!

S policije so danes zjutraj sporočili, da so prejeli prijavo zoper več storilcev, ki so načrtovali ugrabitev in mučenje angleškega jezika.

Policija: ”O podrobnostih še ne moremo, povemo lahko le, da je več moških iz vzhodne Evrope in Balkana pred ogledalom v kongresni dvorani na Bledu vadilo izgovorjavo besed horror in squirrel. Več ljudi je ob tem pričelo krvaveti iz ušes, zato so poklicali policijo.”

Po naših informacijah naj bi se angleški jezik pred balkansko kriminalno združbo zatekel na britansko ambasado v Ljubljani in zaprosil za prepoved približevanja domoljubov.

Svojo pomoč angleščini pa je ponudilo društvo tolmačev, ki so pripravljeni svoje storitve opraviti brezplačno, če bodo udeleženci blejskega foruma prisegli na črnem panterju, da bodo govorili v svojem domačem jeziku.

Predsednik društva tolmačev: ”OK, angleščina. Sedaj pa povejte, kaj se bo zgodilo, ko bo največja ekonomija na svetu postala Kitajska – bodo domoljubi partijcem lezli v rit s fonetično mandarinščino?”

Komentarji: 2 "SPREVRŽENO! Udeleženci blejskega foruma načrtovali mučenje angleščine!"

  1. Saint Pepsi | 31/08/2020 ob 09:55 | Odgovori

    Bi lahko tista diskontna turška firma, ki gradi tunel, prevzela tudi izvedbo slovenske diplomacije? So lajk slabih deset minut vožnje stran.

  2. Prav vidim “našega” Ivana kako trpinči angleščino. “Vi nid mani, not time, mani!”
    Potem pa še Pahor, ki se prav našobi, da bo čimbolj izumetničil angleščino.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*