Sprememba v vladni strokovni skupini: namesto dr. Fafangela, dr. Kura brez Glave

Prvi ukrepi brezglave kure: z aplikacijo #ostanizdrav v salon, s heštegom #vladapada v Sibirijo. Če ne gre Mohamed k Bergamu, Bergamo pride k Mohamedu.

Včeraj se je vladni skupini za boj proti koronavirusu pridružila dr. Kura brez Glave, ki prevzema mesto epidemologa dr. Maria Fafangela.

Vlada s to potezo odgovarja na očitke, da je skupina nestrokovna, da se ukrepe sprejema kaotično, da je vse skupaj bolj podobno kultu smrti kot pa skupini strokovnjakov, in da Slovenijo vodi proti Bergamu.

Dr. Kura brez Glave je včeraj pomagala pri pisanju nove serije vladnih odlokov, s katerimi se v našo državo vrača trohec normalnosti, obenem pa še vedno sledimo cilju 3.000 mrtvih do konca leta.

Dr. brez Glave: ”Trudimo se, da so sprejeti ukrepi karseda jasni in pregledni. Načrt odpiranja izpred enega tedna nazaj ne velja več, tu je nova preglednica, ki jo najdete na Twitter profilu @miha24234434. Z aplikacijo Ostani zdrav lahko potujete v druge občine, z aplikacijo Grindr pa lahko potujete tudi na Madžarsko. V novi izdaji Premierovih Okopov bo 200 bonov, s katerimi boste lahko tudi smučali. Vojna je mir, svoboda je suženjstvo, 2+2=5.”

Vladni ukrepi so torej spet takšni, kakršnih so državljani vajeni že od pomladi.

Spomnimo: prejšnji teden je poizkušal dr. Fafangel na področje boja proti koroni uvesti zmedo in kaos z ukrepi, ki temeljijo na znanosti.

K sreči so ga vladni strokovnjaki ustavili, še preden bi lahko izboljšal stanje v državi in s tem onečastil lik in delo našega Premiera.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*