Sprememba: slovensko zastavo bo na otvoritvi olimpijskih iger nosil Franci Matoz!

Premier odslovil Evo Terčelj in Bojana Tokića, saj zastave ne moreta nositi ženska in oseba z mehkim ć-jem. Novi zastavonoša Matoz, ki bo v košarkarski reprezentanci nadomestil Dončića.

Nekaj minut pred začetkom otvoritvene slovesnosti poletnih olimpijskih iger v Tokiu je v našem taboru prišlo do zamenjave.

Našo rumeno-belo-modro trobojnico bo namesto Eve Terčelj in Bojana Tokića nosil priznani odvetnik Franci Matoz!

Iz vladnega urada za komuniciranje (UKOM) so sporočili, da se je za spremembo odločil Premier osebno, saj po njegovem mnenju zastavonoša simbolno predstavlja državo, zato mora to funkcijo opravljati nekdo, ki že s svojim izklesanim telesom priča o fizični in moralni superiornosti noriške rase.

”Po mnenju Premiera je Franci Matoz arhetip popolnega noriškega človeka, saj je sluzast, popolnoma vdan Vodji in izjemno delaven, saj sedi v 62-ih upravnih odborih hkrati. Cel svet bo tako videl mogočno raso noriških bojevnikov,” so povedali na UKOM.

Matoz je obenem dobil tudi mesto v slovenski košarkarski reprezentanci, s čimer bo postal prvi član odvetniške zbornice z nastopom na olimpijskih igrah.

Iz košarkarske reprezentance pa je izpadel Luka Dončić, ki ima, tako kot Tokić, v svojem priimku mehki ć, kar ni v skladu s trenutno dogmo partije.

Komentarji: 1 "Sprememba: slovensko zastavo bo na otvoritvi olimpijskih iger nosil Franci Matoz!"

  1. Zlata medalja 1000% zagotovljena.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*